Hjemmelavet julepynt

IMG_0910

Julen er lige med en masse pynt i vinduet, i dekorationer og på juletræet. Dette år har det været svært at få råd til det hele, så fandt på at bringe et element fra kageverdenen ind til dette års juletræspynt produktion, nemlig Fondant! Man kan meget nemt ved hjælp af 15 skumfiduser, 1 spsk. olie, 2 spsk vand og ca. 1/2 pk flormelis lave sin egen fondant og derved også sin egen julepynt. Smelt alt på nær flormelis over vandbad, tag af varmen når du har en homogen masse og rør flormelis i til du har en klisteret masse. vend nu massen ud på bordet og ælt mere flormelis i til den er fast nok til at rulle ud. Sæt den på køl i 5 minutter og rul efterfølgende fondanten ud og udstik små hjerter, stjerne eller hvad du ellers kunne tænke dig. Hvis du har et stempel kan du skrive på din pynt, ellers kan du ligesom det sidste billede lave små fordybninger med en strikkepind eller lign. Lad din pynt tørre et par timer på en radiator eller et andet varmt sted til de er hårde.  God fornøjelse 🙂

IMG_0843

IMG_0851

IMG_0845

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation