Hurtig thaisuppe med muslinger
Skøn varmende suppe, du hurtigt kan fikse sammen på under en halv time. En lækker og billig måde at få skaldyr på. Hvis du ønsker suppen mere mættende, kan du servere ris-/ægnudler eller brød til.
Antal personer Forberedelses tid
4personer 10minutter
Tilberedningstid
10minutter
Antal personer Forberedelses tid
4personer 10minutter
Tilberedningstid
10minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Rens muslingerne og kassér dem der ikke vil lukke sig eller er ødelagte.
  2. Snit gulerødder, porre og hvidløg fint.
  3. Hav alle ingredienser klar, og tænd op for wokken eller en gryde, kom olie i.
  4. Kom grøntsagerne, ingefær og karrypasta i wokken. svits i 1-2 minutter.
  5. Tilsæt kokosmælk, fiskeboullion og sukker, og kog op.
  6. Når supper bulderkoger kommer du muslingerne ned i suppen og sætter låg på.
  7. Kog suppen i 4-5 minutter til muslingerne er åbnet. Kassér de muslinger der ikke har åbnet sig
  8. Smag til om suppen mangler salt, sukker eller karrypasta.
  9. Server suppen straks, og kom hakket chili, limebåde og koriander ved som man selv kan dosere suppen med.
  10. Velbekomme!